U18

U18 er ett aktivitetstilbud for ungdom mellom 13 og 18 år. Gruppa har faste samlinger med aktiviteter av forskjellige slag. Eldre ungdommer med litt erfaring fungerer som mentorer.

Ved å lære å arbeide målbevisst og styrke evnen til å samarbeide, opplever ungdom i denne aldersgruppa både mestringsfølelse og fellesskap. Typiske aktiviteter er dekkskift, hagearbeid, vask og vedlikehold av vårt forsamlingslokale, samt planlegging og gjennomføring av arrangementer for hele menigheten. Turer og aktiviteter både innenlands og utenlands er høydepunkter.

Flere ganger i året arrangerer U18 aktivitetsdager for hele menigheten, f.eks. i forbindelse med 17. mai og jul. 17. mai 2013 startet med kiosksalg på vårt menighetslokale, med både is, brus, kaker, pølse, hamburger med mer. Utpå dagen arrangerte U18 et 17.-maitog og diverse leker for både barn og voksne. 3. juledag arrangerte ungdommen den årlige juletrefesten på vårt menighetslokale. Med kor, solosanger og juledikt skapte gruppa trivsel og glede for hele menigheten. Etterpå var det leker for barna av mange forskjellige slag, og tilslutt juletregang. Julenissen kom også selvfølgelig med gaver til alle barna.

Les om ungdomstur til Israel