Brunstad

Brunstad er et sted som betyr mye for medlemmene i BKM Hallingdal. Dit kan vi dra med barn og ungdommer for å treffe medlemmer i andre lokalmenigheter fra nær sagt hele verden. Vi møtes på ulike idrettsarenaer som fotball, volleyball, barneleker, stafetter så vel som til møter som kan gi oss åndelige verdier og trosoppbyggelse. Det internasjonale fellesskapet står sterkt og inspirerer både ung og gammel til å reise Brunstad flere ganger i året. Her kan vi nyte ferier og fridager i et harmonisk og trygt miljø som barna og ungdommen elsker. Det fargerike internasjonale fellesskapet er givende både kulturelt og sosialt.

En av de virkelig store høydepunktene på sommeren er det årlige arrangementet Outdoor Challenge. Her treffes de sprekeste ungdommen til dyst i fysiske, så vel som praktiske konkurranser. Sommeren 2013 huskes nok spesielt for finaleplassen for laget fra BKM Hallingdal!

Gleden var stor for noen år siden når vi i BKM Hallingdal fikk vite at Brunstad skal bygges ut og videreutvikles. Spesielt falt det i smak hos de unge at Stiftelsen Brunstad Konferansesenter ville satse stort på nye idrettsfasiliteter.  BKM Hallingdal ønsker derfor å leie anlegget når det står ferdig.

Les videre om ungdomsmiljøet i BKM Hallingdal